U wilt zich onderscheiden van uw concurrenten door vooruitstrevend te zijn, maar tegelijkertijd blijft u op de kosten letten. Als u werkzaam bent in het transport wilt u niet alleen chauffeurs in kunnen plannen, maar ook opdrachtgevers en klanten goed en helder informeren.

Met SENDNOW is dit eenvoudig mogelijk.

SENDNOW portaal (PORT)
Opdrachtgevers kunnen transportopdrachten eenvoudig via het webportaal invoeren of gebruik maken van de uitgebreide importfunctie waarbij met een druk op de knop grotere aantallen opdrachten kunnen worden verwerkt. Maar onze koppelingen reiken verder! De continu groeiende distributie vraagt om een eenvoudige oplossing die voorkomt dat informatie meermaals ingevoerd moet worden. SENDNOW heeft die oplossing. Met de uitgebreide SENDNOW API kan met vrijwel iedere externe omgeving online een directe koppeling worden gerealiseerd.

Via het beveiligde webportal van SENDNOW, heeft uw opdrachtgever continu zicht op zijn orders én natuurlijk de track&trace van zijn orders. De track&trace in SENDNOW gaat verder dan uw eigen zendingen, want ook de track&trace van zendingen die u in een groter vervoersnetwerk, zoals DHL, DPD, eBay, AliExpress, Wish, Asos, PostNL en Joom hebt uitgezet komen terug in het SENDNOW portaal. De eindklant ziet dus niet dat u de zending ergens anders hebt ondergebracht.

Hoe waardevol goede automatisering ook is, uiteindelijk wilt u vooral uw omzet verhogen, de kosten verlagen en u onderscheiden van uw concurrenten: kortom goede service op maat blijven leveren. Met SENDNOW haalt u niet alleen goed werkende software voor op kantoor en onderweg in huis, maar ook meer dan 50 standaardrapporten. Wat denkt u van inzicht in de omzet per voertuig, omzet per klant of het brandstofgebruik?

SENDNOW planning (PLAN)
Zodra transportopdrachten in SENDNOW zijn ingevoerd, begint het eigenlijk pas. De orders zo snel mogelijk aan een chauffeur koppelen om dezelfde dag nog op te halen of te kunnen leveren? Met SENDNOW planning is dat geen probleem. Met twee muisklikken heeft uw planner de rit ingepland en kan de route worden gestart.
Maar dat niet alleen, wat dacht u van automatische afstandsberekening op basis van het ingevoerde adres, in binnen- en buitenland. Zo weet u dus aan de hand van deze afstand direct welke prijsafspraken u kunt maken of hoeveel kilometers u in rekening kunt brengen.

SENDNOW DriverAPP (APP)
Als u kiest voor SENDNOW DriverAPP, staat uw planning in direct contact met de chauffeurs en worden orders uitgewisseld. En, mocht er iets veranderen in de planning of een order onverhoopt uitvallen, dan kan de planning de chauffeur via de SENDNOW APP op te hoogte brengen en wordt de route live aangepast. Chauffeurs hebben met één klik inzicht in orders, kunnen foto’s maken bij het ophalen en leveren, barcodes scannen en de handtekening van de eindklant gewoon op het scherm van de smartphone verwerken. Én al deze informatie verschijnt natuurlijk ook direct in het SENDNOW portaal.

Met de DriverAPP heeft u inzicht in waar uw auto’s (en charters) zich bevinden, om de planning nog beter uit te kunnen voeren. Zo snel mogelijk achterhalen waar uw chauffeurs zich bevinden en wie het snelst bij één van uw opdrachtgevers kan zijn om een zojuist binnengekomen order op te halen. Met het SENDNOW kan dat.

SENDNOW ADMIN
U bent vast niet de enige ondernemer die niet dol is op het bijhouden van de administratie, maar dat het belangrijk is weten we allemaal. Gelukkig maakt SENDNOW ADMIN dit zo gemakkelijk mogelijk voor u! Met slechts één druk op de knop kunt u uw afgeronde orders direct factureren en per e-mail versturen. Ook een koppeling met een boekhoudprogramma kan worden gerealiseerd, waarbij alle verkoopfacturen automatisch worden geboekt en de debiteurenbeheer kan worden geautomatiseerd.

Kortom: SENDNOW, software die werkt.